Falcon

Puur kookplezier

Met een Falcon fornuis in het hart van uw keuken is uw keuken steeds het hart van uw huis! Falcon is de uitvinder en producent van het eerste fornuis ter wereld  en bracht al een Kitchener uit op de wereldtentoonstelling van 1830.

Het hart van uw keuken

Indien enkel 185 jaar ervaring niet voldoende is geven we u graag nog een aantal belangrijke redenen waarom meer dan 1 miljoen klanten kiezen voor een Falcon fornuis: Met 4 beschikbare breedtes, 15 verschillende kleuren, keuze tussen gasbranders of inductie en 1,2,3 of 4 ovens biedt Falcon u een waaier aan mogelijkheden.

Ongeacht hoe groot of klein uw keuken is, er is steeds een model dat precies past! Van cottage chic tot industriële loft en van Parijse bistro tot Scandinavische vissershut, Falcon brengt u een breed aanbod in verschillende stijlen zodat ook esthetisch een Falcon fornuis perfect aansluit bij wie u bent en hoe u leeft.

De basis van elk Falcon fornuis is het gepatenteerde Tri-Tone frame, een uniek en sterk kader waarop het volledige fornuis wordt gebouwd.

Enkel de hoogste kwaliteit staal wordt gekozen en nadat het zorgvuldig is voorbereid wordt het afgewerkt met een uiterst duurzame Endurance Finish, opnieuw een gepatenteerde technologie. Kwaliteit staat voorop bij Falcon!

Niet alleen wordt er blijvend geïnvesteerd in onderzoek en productontwikkeling maar elk fornuis wordt, voor het wordt verpakt, volledig getest en gekeurd. Niet door een machine maar met de hand, door ervaren en gepassioneerde vaklui, van wie velen al voor de derde of vierde generatie bij Falcon werken.

Het is net die vakmensen hun kennis en expertise die Falcon groot hebben gemaakt en we kunnen met recht zeggen dat elk Falcon product gebaseerd is op ervaring.

Limited Collection

Designed to make cooking a pleasure

Deze basis modellen laten je kennis maken met de Falcon fornuizen in hun zuiverste vorm. De Limited collection bestaat uit fornuizen van 90cm tot 110cm breed met twee heteluchtovens, een aparte grill-oven en op de Esprit zelf een extra sudderoven.

Je kan kiezen voor 5 inductie zones of 5 tot 6 gasbranders, zo is er ruim plaats voor je potten en pannen en kan je volop genieten van het koken zonder beperkingen! Met een ruim aanbod aan stijlen vind je zeker één die helemaal bij jouw keuken past.

Traditional & modern

Cottage chic & Urban industrial

De meest geliefde Falcon fornuizen! Wist je dat Falcon fornuizen ook met inductie worden gemaakt? Op de premium modellen geniet u dan van de laatste generatie inductie met 5 krachtige zones waarvan 2 met bridge functie, zodat ook grote potten of de meegeleverde inductie-grillplaat kan gebruiken. Op de modellen met gasbranders wordt een grillplaat en wokring meegeleverd voor gegarandeerd kookplezier.

Alle modellen beschikken over een grote multi functionele oven met  onder andere circulatiegrill-, bruin- en turboheteluchtfunctie, die bovendien snel reageert voor korte opwarmingstijden. Ook beschikken alle toestellen over een aparte grill met telescopische bakplaat en een extra hoog vermogen. Daarnaast is er nog een grote heteluchtoven, zodat u nooit meer te weinig ruimte hebt in de ovens.

Semi-Professional Collection

A star in the kitchen

Deze serie fornuizen werd met expertise ontworpen door, en voor, de meest veeleisende koks!

Massieve messing branders, uit één stuk,  met een extra hoog vermogen, ruime kooktafel en een naadloze inox kookplaat zorgen niet alleen voor uitstekende kookprestaties maar ook voor een makkelijk en vlot onderhoud. De gietijzeren pannendragers bieden een stabiele en slijtvaste ondergrond voor al uw kookgerei. Zware ovenroosters en een frame in dik staal zorgen er ook hier voor dat dit fornuis perfect is voor dagelijks intensief gebruik.

Mercury Collection

High performance cooking

De Mercury is een fornuis in een klasse apart! Dit fornuis is voorzien van een geborsteld inox omkasting, een volle plint, strakke handgrepen en bedieningsknoppen en een verzonken kooktafel. Uitgesproken van ontwerp is dit een kunstwerk in de keuken. Massieve messing branders, gietijzeren pannendragers of toch liever inductie? Aan u de keuze!

Telescopische geleiders zorgen voor een optimaal kookcomfort, zowel in de grill oven als in de multifunctionele- en de heteluchtoven kan u hierdoor moeiteloos uw bereiding in de gaten houden. De Mercury: als design en kookprestaties hand in hand gaan.

Get Inspired

Met meer dan 40 jaar ervaring weten we als geen ander dat een keuken, naast functioneel en ergonomisch, ook  gewoon mooi moet zijn.

Video afspelen
Video afspelen

Honger naar meer?

Ontdek de volledige collectie in de catalogus. Deze kan je hier downloaden in digitale vorm. Je kan ook een bezoekje brengen aan onze toonzaal of een vrijblijvende afspraak maken.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.